luni

Meseriaşii

     Prezentul material nu se vrea a fi un advertorial, o reclamă sau o obligativitate. Este pur şi simplu recomandarea făcută de deţinătorul acestui blog către toţi cititorii şi vizitatorii care ajung dinadins sau din întâmplare aici pe blog.
       M-ai exact doresc să vă vorbesc despre o economie importantă de timp şi mai ales bani pentru fiecare dintre dumneavoastră. Fiindcă vă recomand cu căldură echipa de REPARAŢII LA DOMICILIU pentru toţi aceia care aveţi nevoie de lucrări de întreţinere, reparaţii şi/sau îmbunătăţiri pentru locuinţa dumneavoastră.

Bineînţeles că elementul principal al recomandării făcute de mine îl reprezintă diversitatea serviciilor oferite de această echipă. Aşa că daţi-mi voie să-mi permit să vi le spun şi dumneavoastră care sunt aceste servicii: zugrăveli şi finisaj, montaj gips carton, montaj ceramic, instalatii sanitare, instalatii electrice, montaj parchet, servicii termoizolaţii, servicii hidroizolaţii, reglaje şi revizii termopane, într-o propoziţie ÎNTREAGA GAMĂ de servicii şi lucrări dedicate în totalitate locuinţei dumneavoastră. În aşa fel încât să nu fiţi nevoiţi să contactaţi mai multe firme şi echipe pentru a efectua toate lucrările necesare casei. Trebuie să recunosc că iniţial am consultat istoricul acestei firme la Registrul Comerţului şi am căutat referinţe în întreg mediul online, deoarece nu aş fi vrut să vă recomand vreo gaşcă de nepricepuţi şi şmenari care în loc să vă facă bine mai rău vă păgubesc. Aşa că am să-mi permit să vă las toate datele lor de contact în caz că aveţi ceva de meşterit la casa sau apartamentul dumneavoastră: Web-site: http://www.rldc.ro e-mail: calinescuflorinrldc@gmail.com  telefoane: Vodafone: 0721-342.747, Cosmote: 0767-862.296 aşa că acum având toate datele şi detaliile de care aveţi nevoie nu vă rămâne decât să apelaţi şi dumneavoastră, cu cea mai mare încredere la serviciile oferite de echipa REPARAŢII LA DOMICILIU.RO pentru tot ceea ce locuinţa, proprietate personală, sau închiriată are nevoie ca să arate a casă de om gospodar. 
Iar în cazul în care aveţi o ezitare să îi contactaţi aşa neinvitaţi şi neprezentaţi, puteţi spune că veniţi din partea lui Robert Codescu şi cine ştie poate veţi beneficia şi de un mic discount pe lângă "preţurile sociale" pe care aceştia le practică. Aştept mulţumirile, înjurăturile şi/sau feedback-urile de la voi despre ei chiar aici la mine pe blog !!!!!!!!  SERIOZITATE MAXIMĂ!!!   

Niciun comentariu: