miercuri

Ce eşti copil !?!?SC ADA ONLINE SRL     "Când am încetat să fim copii am murit de mult", aşa spunea marele sculptor român Constantin Brâncuşi, mi-am amintit de spusele lui când am accesat siteul http://www.Bekid.ro un site care m-a surprins plăcut prin calitatea şi diversitatea produselor pe care le comercializează, dar mai ales prin preţurile de bun simţ pe care cei de aici le practică.

Patuturi copii Bekid.ro
Scaune Auto Copii Bekid.ro
Biciclete Copii Bekid.ro
Triciclete copii Bekid.ro

     Fără nicio îndoială că Bekid.ro este acel magazin online  care vă va face să reveniţi şi pentru alte cumpărături pe care doriţi să le faceţi pentru micuţul dumneavoastră, sau pur şi simplu să faceţi un cadou atractiv şi util unei familii cu copii. Achiziţiile se pot face prin simpla creare a unui cont de utilizator pe siteul magazinului, iar ca modalitate de plată se poate alege cardul sau numerar, în funcţie de disponibilitatea financiară pe care o aveţi la momentul comenzii, iar produsele pe care le comandaţi vă vor fi expediate la adresa pe care aţi indicat-o la crearea contului de client al siteului
Sigla PlatiOnline.ro
      Livrarea produselor se realizeaza numai prin intermediul companiei de curierat rapid Urgent Curier. Costul livrarii este variabil si depinde de greutatea produsului achizitionat. Acest cost este afisat in cosul de cumparaturi. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei, transportul este gratuit.       Nu este de neglijat nici oportunitatea de a deveni partener Bekid.ro prin crearea unui cont (diferit de cel de client), de afiliat şi să obţineţi venituri substanţiale din promovarea şi direcţionarea de clienţi către Bekid.ro făcându-vă proprii dumneavoastră patroni.       La Bekid beneficiezi intotdeauna de garantia produselor achizitionate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Prin garantia comerciala ai la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza certificatului de garantie emis.   Garantia de conformitate > Garantia de conformitate reprezinta perioada legala de 2 ani in care clientului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Astfel, producatorul se angajeaza sa repare, sa inlocuiasca sau sa restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. În conformitate cu OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare/instalare. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice. Pentru produsele care prezinta defecte in perioada de garantie si nu indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate , cumparatorul va contacta Departamentul Relatii Clienti pentru a fi redirectionat catre un service autorizat. Garantia este asigurata de producatori/ importatori prin retele de service proprii specializate.
    Prin urmare dacă ar fi să concluzionăm site-ul Bekid.ro este acel magazin online care poate deveni oricând un "Univers al Copilăriei" şi care poate oferi oricând alternative unei dezvoltări armonioase şi sănătoase copilului dumneavoastră. Prin urmare, sfatul meu este să NU vă sfiiţi să-l accesaţi şi dumneavoastră.

Trimiteți un comentariu