luni

Domeniul tău din online

Vrei să ai propriul tău domeniu online care să te reprezinte, atunci soluţia cea mai eficientă şi elegantă este Gazduire.ro
slide-hosting-full-height O alternativă la aspiraţiile tale de blogger cu reputaţie şi prestanţă în lumea virtuală, care-ţi oferă următoarele opţiuni:

Inregistrare domenii Gazduire.ro
Inregistrare domenii - Gazduire.ro
Domenii.ro - Gazduire.ro
Domenii Gazduire.ro
Gazduire.ro - Inregistrare domenii .RO
Alege un pachet de hosting si ai BONUS 2 luni de Gazduire Gratuita! Platesti 12 luni si primesti 14 luni de hosting!Cât despre ofertele şi posibilităţile de plată acestea întrec orice aşteptări ale celor ce ajung aici pe site, cum ar fi:

Modalitati de plata a tarifelor pentru prestarea serviciului
Conturile utilizatorilor pentru care achitarea catre furnizor a tarifelor (taxelor) pentru prestarea serviciului se face prin cecuri sau ordine de plata vor fi setate si activate numai atunci cand cecul va fi fost primit de catre furnizor ori cand utilizatorul va fi transmis prin fax sau e-mail dovada inaintarii ordinului de plata.
In toate cazurile, furnizorul are dreptul de a stabili in mod discretionar, ori de cate ori considera necesar, ca setarea si activarea conturilor utilizatorilor se va face numai atunci cand furnizorul va fi incasat suma corespunzatoare tarifului ori contul bancar al furnizorului va fi fost creditat cu aceasta suma, operatiunea fiind confirmata furnizorului de catre banca acestuia.
13. Termenele de plata
In functie de regularitatea cu care se fac comenzile, utilizatorii au la dispozitie termene diferite de plata.
Pentru comenzile noi, termenul de plata este de 15 zile. Daca la expirarea acestui termen utilizatorul nu a achitat comanda efectuata, atunci impotriva acestuia se vor lua masurile de la art. 15 din prezentul acord.
Pentru orice plata care nu implica o comanda noua (ex: pachete de gazduire, prelungire domeniu non .ro etc), scadenta facturilor emise de Furnizor este de 30 de zile. Depasirea acestui termen ofera Furnizorului dreptul de a aplica sanctiunile prevazute la art. 15 din prezentul acord.
14. Plata in avans
Furnizorul va oferi utilizatorilor cate o luna gratuita daca utilizatorul comanda si achita in avans un pachet web hosting (G5, G10, G20, G30) pentru o perioada de 6 luni si 2 luni gratuite daca utilizatorul comanda si achita in avans un pachet web hosting (G5, G10, G20, G30) pentru o perioada de 12 luni. In cazul pachetului web hosting G3 comandat si platit in avans pe o perioada de 12 luni, Furnizorul va oferi utilizatorului, la sfarsitul perioadei platite, o luna gratuita.
Furnizorul va oferi utilizatorilor cate o luna gratuita daca utilizatorul comanda si achita in avans un pachet hosting VPS (V1, V2, V3, V4) pentru o perioada de 6 luni si 2 luni gratuite daca utilizatorul comanda si achita in avans un pachet hosting VPS (V1, V2, V3, V4) pentru o perioada de 12 luni.
Furnizorul va oferi utilizatorilor cate o luna gratuita daca utilizatorul comanda si achita in avans un pachet reseller web (R1, R2, R3, R4) pentru o perioada de 6 luni si 2 luni gratuite daca utilizatorul comanda si achita in avans un pachet reseller web (R1, R2, R3, R4) pentru o perioada de 12 luni.
Luna gratuita se va acorda numai pentru plata in avans a cel putin 6 luni (in functie de abonamentul comandat), iar Utilizatorul va beneficia de luna gratuita numai la finalul perioadei pentru care a facut plata (ex: daca s-a facut plata in avans pentru 6 luni, utilizatorul va beneficia de a 7-a luna gratuit, iar daca s-a facut plata in avans pentru 12 luni, utilizatorul va beneficia de a 13-a si a 14-a luna gratuit).
In cazul suspendarii contului si / sau solicitarii returnarii tarifelor achitate, utilizatorul va pierde lunile gratuite oferite de Furnizor.

Niciun comentariu: