miercuri

Spre Spania şi înapoi

      Spania este una din ţările cu cea mai mare comunitate de români din întreaga Europă, tocmai de aceea trimiterea de mărfuri şi/sau colete spre şi dinspre Spania a devenit o industrie în adevăratul sens al cuvântului. În această industrie s-a alăturat şi o firmă puternică şi serioasă. EXPRESS Transinternational este acea opţiune elegantă şi viabilă de coletărie Spania - România şi România - Spania.
 - Express TransinternationalPe durata desfășurării transportului, clienții sunt ținuti la curent cu toate detaliile legate de marfa lor, primind în permanență informatii despre poziția ei. Cu o flotă de 

autovehicule modernă EXPRESS Transinternational oferă acea alternativă de expediere din şi către România a pachetelor, mărfurilor şi coletelor dumneavoastră către cei dragi. În funcție de tipul si modul de ambalare al mărfii, camioanele necesare transportului pot fi carosate, cu prelata (cu sau fără posibilitate de decopertare).

Aşa că nu uitaţi că pentru:
transport marfa Spania - Romania 
transport marfa Romania - Spania 
transport colete Romania - Spania 
transport colete Spania - Romania 

firma coletarie Spania - Romania 
firma coletarie Romania - Spania


există EXPRESS Transiternational http://www.expresstrans.ro

Şi ca să fim siguri că NU aveţi probleme în ai găsi vă vom lăsa şi datele de contact ale celor de la EXPRESS Transinternational:

str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 15A, Sebeș, Jud.Alba, România

  • Transport colete:
  • 0744.814.862
  • 0752.154.284
  • Transport marfă:
  • 0745.753.107
  • 0752.154.284

Niciun comentariu: