miercuri

FemeiaStie.ro

   Cei de la FemeiaStie.ro m-au vrut in echipa lor redactionala si cum ma stiti "bagaret" iata-ma si aici cu cateva articole pe care le puteti citi dand click pe  titlul acestei postari !!!
Asa ca va astept cu opinii, commenturi si/sau critici ori aici pe blog ori chiar direct acolo pe site. Puteti spune ca veniti din partea lui Robert Codescu daca va este rusine sa va duceti direct !!!

12 comentarii:

Marian spunea...

Aha te-ai bagat pe siteul asta de femei poate agati si tu vreo blonda ceva pe acolo sau care-i smenu' ?

Robert Codescu spunea...

EXACT Mariane cum ti-ai dat seama !?!?

Anonim spunea...

nice very nice blog

Robert Codescu spunea...

MULTUMESC de apreciere oricine ai fi "Anonim" !!!

Lulu spunea...

nu mă aşteptam să dau peste un asemenea blog când am dat click din comentariul care mi l-ai lăsat. felicitări pt colaborările de succes!

cât despre colecţia de 'bolovani'.. mă bucur să văd o asemenea diversitate printre oamenii interesaţi de această revistă.
mersi că ai poposit pe la blogul meu şi baftă în continuare!

Robert Codescu spunea...

MULTUMESC ca ai trecut pe la mine pe blog Lulu si ma bucur ca ti-a placut blogul meu si activitatea de aici !!!

FemeiaStie spunea...

@ Robert: Sustinem intotdeauna bunul simt, iar tu chiar esti un om cu bun simt!

@ Marian: Culmea este ca in echipa FemeiaStie sunt mai multe brunete, satene...iar blondele, well, sunt under cover. :) P.S: sper ca nu esti Mari(e)an Vanghelie... Si ca sa completez, Robert chiar scrie foarte bine si are talent jurnalistic, stimabile!

Robert Codescu spunea...

WOW ! Au venit "fetele" sa ma sustina si sa-mi viziteze blogul sunt coplesit de atatea aprecieri si cel mai simple sa va dati seama de activitatea mea acolo pe FemeiaStie este sa dati un CLICK pe titlul postarii siGATA veti citi tot ce-am scris eu de-a lungul timpului pe acest FOARTE interesant site http://www.femeiastie.ro si sa ma comentati si acolo !!!

Marian spunea...

@Femeiastie nu sunt vanghelie dar stiu de "pasiunea" (chiar obsesie as indrazni) lui Robert pentru blonde si de aceea mi-am permis sa fac o gluma si da stiu ca se pricepe la jurnalism de aia am si lasat comentariua aici.

Robert Codescu spunea...

OK Marian hai sa revenim la subiectul acestei postari sianume activitatea mea pe FemeiaStie si sa "nu o luam pe aratura fluturand stegulete" asa ca astept critici, opinii si pareri despre articolele mele !!!

mediartys spunea...

VINO LA CONCERT DE DRAGOBETE, CU NOI!!
http://mediartys.blogspot.com/2011/02/cvartetul-artys-concerteaza-la-casa.html
(NU) PRINTA SI...DA MAI DEPARTE!!Cosmin Faur
N.R.: Poti sa pui si pe femeiastie.ro enjoy it!

Robert Codescu spunea...

Cosmine cu siguranta va fi si pe FemeiaStie un articol despre acest eveniment !!!