duminică

40 Years In Rock

      Postarea aceasta este dedicată în totalitate trupei AC/DC, fără îndoială, cea mai mare trupă rock din toate timpurile şi aniversării a 4 ani de la singurul concert al trupei în România ( Duminică 16.05.2010). Pot să spun că sunt un priveligiat al sorţii fiindcă am avut oportunitatea să iau parte la cel mai tare spectacol live susţinut vreodată de vreo trupă pe teritoriul României şi că acum după 4 ani simt furnicăturile şi emoţiile care m-au încercat când am văzut formaţia AC/DC concertând (100% live) în faţa unui ocean de tricouri şi hanorace inscrpţionate cu numele trupei în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, România.
      Cei 148,40 lei daţi pentru biletul la "Normal Circle", a fost, fără doar şi poate, cea mai bună investiţie muzicală făcută vreodată sufletului meu de fan AC/DC. Odată cu împlinirea celor 4 ani de la concertul trupei în România şi aniversarea a 4 decenii de existenţă a formaţiei AC/DC pe canalele de ştiri a circulat o informaţie care ia îngrijorat foarte mult pe fanii trupei şi nu numai, mai exact Malcolm Young unul din fondatori şi chitaristul trupei a suferit un atac cerebral şi a decis să se retragă, din motive medicale, din formaţie şi să se concentreze pe procedurile medicale care ar trebui să-i readucă sănătatea înapoi. Bineînţeles că publicaţiile de scandal au pus această afecţiune pe seama vieţii tumultoase a chitaristului, unii făcând chiar paralele între atacul cerebral al lui Malcolm Young şi tragedia care a dus la moartea lui Bon Scott în urmă cu 34 de ani.
Cei mai sarcastici spuneau că acest lucru "ar însemna chiar amânarea lansării următorului album AC/DC", uitându-se că de fapt sănătatea, spiritul şi viaţa sunt lucruri MULT MAI IMPORTANTE decât un album şi că pentru noi fanii AC/DC este prioritară starea de sănătate a oricărui membru al trupei şi nu contează cât trebuie aşteptată lansarea următorului album al trupei, atâta timp cât sănătatea îl împiedică, momentan, pe Malcolm Young să fie alături de colegii lui pe scenă şi/sau în studiourile de înregistrări. Aşa că sfatul meu pentru trepăduşi, retardaţi şi pseudojurnalişti, este să lăsaţi naibii deoparte zvonurile alarmiste şi neadevărate şi bucuraţi-vă mai mult de faptul că suntem contemporani cu cea mai tare trupă rock din toate timpurile AC/DC !!!
 AC/DC News Tocmai din aceste considerente voi încheia această postare gândindu-mă la Malcolm Young şi rugându-mă Bunului Dumnezeu să aibă grijă şi de el, de sănătatea lui şi să-l ajute să treacă peste acest hop. Dacă Dumnezeu va asculta rugile noastre ale fanilor AC/DC şi dacă LEGENDA ROCK va continua să existe, eu cred că v-om afla destul de curând, până atunci nu uitaţi BUCURAŢI-VĂ de AC/DC !!!

Niciun comentariu: