luni

O poză

      Se spune că o  poză face cât 1.000 de cuvinte, totuşi în blogging efectul este total opus, adică un cuvânt face cât 1.000 de poze, asta deoarece atunci când vrei să cauţi ceva online, introduci la criteriu de căutare un cuvânt şi nu o fotografie. Totuşi pozele au şi ele un rol esenţial în blogging, mai ales atunci când sunt bine alese. Asta deoarece se pot pune "etichete" şi descrieri direct în formatul pozei, iar o fotografie bine aleasă poate face o postare mai atractivă, respectiv ca cititorul blogului tău să stea mai mult timp pe blogul tău, citindu-ţi întreaga postare, respectiv să mai caute alte postări asemănătoare în blogul tău.
 
  

     Este totuşi recomandabil să alegeţi cu mare atenţie fotografia, poate fi haioasă, însă nu prea comică să vă facă să vă pierdeţi din presnanţa şi seriozitatea pe care v-aţi căpătat-o în mediul online. O poză poate ridica valoarea unei postări la fel de bine cum o poate coborî.  O imagine bine aleasă poate revitaliza incredibil de mult, totuşi nu trebui neglijat nici textul care o însoţeşte, fiindcă DEGEABA ai o fotografie premiată la concursuri de profil dacă o vei asocia cu un text fără nicio coerenţă, cu multe greşeli gramaticale.
      Aşa că dacă vă doriţi un blog de TOP nu faceţi rabat de la calitate, cuvinte bine alese, fotografii proprii, text corect gramatical, într-o propoziţie pentru un blog de calitate folosiţi întotdeauna conţinut de calitate, iar Google Analytics nu va întârzia să vă recompenseze cu un Page Rank mai mare !!!

Niciun comentariu: