sâmbătă

Multe ceasuri

     Fiindcă mulţi dintre domniile voastre mă ştiţi pasionat şi colecţionar de ceasuri nu am rezistat tentaţiei de a nu vă recomanda şi dumneavoastră site-ul Bestwatch.ro un magazin online un foarte bine aprovizionat magazin de ceasuri care oferă clienţilor săi o largă gamă de ceasuri cum ar fi:
- ceasuri dama
- ceasuri barbatesti
- ceasuri de perete
- ceasuri de birou
- ceasuri de mână
- smartwatches
      Bineînţeles că foarte multe mărci de prestigiu precum: Accurist, Aviator, Casio, Disney, Diesel, Esprit, Seiko, Timex sau Obaku şi-au găsit locul propice aici.
  Multe alte mărci renumite îşi vor găsi în viitorul apropiat aici pe cel mai bun loc de promovare şi expunere aici la Bestwatch.ro.Având el mai bun raport preţ-calitate acest site oferă una din cele mai elegante, comode şi atractive modalitate de a avea un ceas modern şi original. Transportul pentru ORICE  comandă este gratuit iar clientul poate returna produsul dacă este nemulumit astfel: produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
      Bineînţeles că şi returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs la adresa contact@bestwatch.ro. Produsul se returneaza in ambalajul original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie. ATENTIE!!! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs. S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. va returna contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile, de la data anuntarii in scris a contractului de catre dvs. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. În concluzie lucruri elementare pe care deja le ştiaţi de site-urile cu reputaţie.
BestWatch.ro - Ceasuri de manaAşa că recomandarea noastră, pentru atunci când vă hotărâţi să vă luaţi un ceas original şi de calitate să aveţi în vedere şi site-ul http://www.bestwatch.ro un magazin online cu promoţii, tombole, concursuri şi discounturi. Dar mai presus de toate, un magazin care oferă clienţilor săi pe lângă ceasuri şi calitate.

Niciun comentariu: