vineri

O idee genială



     Bineînţeles că toată lumea are idei de toate felurile, mai bune mai rele, mai simple mai coplexe, mai geniale mai stupide, mai generale mai individuale, într-un cuvânt idei de toate felurile. Totuşi s-a demonstrat de secole că, în viaţă TOATE ideile geniale sunt simple dar nu toate ideile simple sunt geniale !!!
     Referindu-ne la acest aspect v-om oferi ca probă în dosar" roata o invenţie pe cât de simplă pe atât de genială, poate cea mai mare invenţie a oamenilor (dacă noi am descoperit-o !!!) care ne-a ajutat în toate etapele de dezvoltare.











 Fiecare om are propriile standarde de dezvoltare şi de existenă pe care şi le stabileşte pe parcursul existenţei sale. De aici izvorăşte şi caracteristicile ideilor emise de fiecare dintre noi, iar în funcţie de standardele fiecăruia dintre noi rezultă şi tipul ideii pe care noi o emitem la un moment dat.
Aşa că NU vă temeţi să emiteţi ideile simple pe care le aveţi în minte, nu veţi putea şti niciodată de ce succes se va bucura, devenind o idee genială şi asta fiindcă toate ideile geniale sunt simple !!!

Niciun comentariu: