marți

Lumea Copiilor


Şi fiindcă (mai nou !), legea o impune, dar şi mai ales fiindcă toate mamele sunt grijulii, am zis că ar fi momentul oportun să dăm o raită pe la magazinul online erfi.ro pentru a achiziţiona scaune auto pentru copii dar şi multe alte accesorii de maximă utilitate şi necesitate ! Nu de alta dar aici se găsesc foarte multe produse de calitate pentru copilaşul dumneavoastră, din care amintim aici:cărucioare copii, pătuţ bebe, lumânări pentru botez,patuturi copii, biciclete copii, ghiozdane, haine bebelusi, scaune auto copii, triciclete copii, trusou botez, rochite botez, cărucior bebe, cărucioare 3 în 1, jucarii bebelusi, jucarii educative, trotinete, penare, aspirator nazal, trotinete pentru copii, rochite fete, cărucioare gemeni, jucarii pluş, perne gravide, interfon bebe, cadouri botez, jucarii interactive, jucarii bebe, carucioare 2 in 1, carucior graco, înălţătoare auto, cărucior 2 în 1, leagăne copii, balansoare copii, tobogane copii, triciclete smart trike, cărucioare Copii sport, umbreluţe, scaune auto şi accesorii scaune auto, saltele si perne de alaptare Fiki Miki sisteme de monitorizare pentru bebelusi si copii Angelcare si Motorola, roboti de bucatarie si accesorii de diversificare de la Beaba Mai pe scurt tot ce este necesar pentru confortul şi siguranţa atât de necesare micuţului tău.
Magazin online pentru copii si bebelusi

Comenzile se realizează foarte uşor prin crearea unui cont de client iar transportul produselor achiziţionate se realizează prin curier direct la domiciliul dumneavoastră. Plata se poate efectua online cu cardul, ramburs la livrarea comenzii sau plata în rate pentru posesorii cardurilor de credit Mastercard Forte, Mastercard Forte – Divizia pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT - Rotary si Visa Platinum emise de către Banca Transilvania. Toate tranzacţiile sunt efectuate în maximă siguranţă şi la cele mai elegante standarde de comerţ electronic.
Un alt punct forte al acestui magazine online este atractivul program de fidelizare a clienţilor, care prin comenzile efectuate pot beneficia de numeroase discounturi, promoţii şi facilităţi la următoarele lor comenzi făcute aici pe acest site.
Nu există niciun dubiu că o mamă grijulie şi atentă cu copilaşul ei îşi va face cumpărăturile de pe acest site şi va fi pe deplin mulţumită de achiziţiile pe care şi le va face de aici.


New World Toys Ceas mic Disney Princess
Dacă nu ştiţi cum se ajunge aici, ne luăm permisiunea ca în încheiere să vă lăsăm toate datele de contact de care aveţi nevoie:
 ErFi Kids SRL
Nr.reg.com: J40/7179/2005
CUI: 17494014
Str. Veseliei nr.39-41, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0771 561 035 sau 0734 102 409
E-mail: office@erfi.ro
Website: www.erfi.ro



Niciun comentariu: