miercuri

Monitorizat de Multifleet

Astăzi am avut ocazia să beau o cafea împreună cu sora mea  și cu o prietenă bună de a ei. În timp ce sorbeam din cafeaua caldă, priveam cu admirație pe aceste două femeie care se înțeleg atât de bine, chiar și după  mai mult de douăzeci de ani de prietenie. Prin urmare stăteam și ascultam cu plăcere cum își depănau amintirile. La un moment dat prietena surorii  mele, mi-a dezvăluit că băiatul ei tocmai s-a mutat în capitală și că își dorește să-și deschidă o firmă  ce se va axa pe producerea de pizza și livrarea acesteia la domiciliul. El fiind pasionat încă din adolescență de bucătărie. Pe atunci profita de vacanțele de vară și le petrecea la bunici, unde o  ajuta pe bunica lui de fiecare dată când se apuca de gătit. La acea vreme, de câte ori se întorcea din vacanță le vorbea părințiilor lui numai despre mâncăruri. Aceasta mi-a mai spus că fiului ei i-ar lipsii un anumit program de urmărire GPS pentru  monitorizare autovehiculelor în timp ce livrează pizza. Ca firma să funcționeze cum trebuie. Doar că  acesta nu știe unde ar putea găsii un  astfel de program. Prin urmare știind că mă pricep cu internetul, m-a rugat să-l ajut în acest sens. Însă nu a mai fost nevoie să caut, fiindcă mi-am amintit că un prieten a găsit o companie ce îi oferă soluție web cu alertare promptă, asta însemnând că primește alerte cu rolul de al anunța despre ceea ce este important pentru el, în funcție de vehiculele ce le are în administrare. Știe în timp rapid:
  • când s-a efectuat o livrare la un anumit client
  • când si unde s-a făcut o alimentare cu carburant la un vehicul
  • când si unde s-a descărcat dintr-o betoniera sau basculanta
  • când un utilaj a ieșit din perimetrul stabilit
  • când se conduce peste limita de viteza admisa
  • când se staționează prea mult într-un anumit loc cu motorul pornit
Așa că i-am recomandat site-ul Multi Fleet care îl  poate ajuta pe fiul acesteia, să urmărească câțiva parametri ce pot reduce pierderile la acest capitol:
  • contorizarea kilometrilor efectuați in interes personal
  • stabilirea rutelor optime si a traseelor eficiente
  • alerte si note despre stilul de condus al fiecărui șofer
  • verificarea alimentarilor si a exactității datelor in concordanta cu bonurile fiscale din benzinarii
  • alertare in cazul scăderii bruște a nivelului de carburant din rezervor
Apoi am intrat pe internet și i-am trimis un articol informativ care sunt sigur că îl va ajuta. Mă gândesc că mai există persoane care ar avea nevoie de acest gen de servicii, așa că vă las mai jos detalii de contact celor de la MultiFleet:
Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.17 Et.4, Sector 1 Bucuresti, 013682
Phone: +40 317 102 085; +40 317 102 087
Fax: +40 317 102 086

Niciun comentariu: