sâmbătă

Pariu dar sportiv să fie

     Când intri pe uşa unei agenţii de pariuri sportive, ai deja în cap bani şi scorurile pe care le pariezi. De cele mai multe ori totul se schimbă după ce intri înăuntru şi veti un meci cu o cotă fabuloasă de câştig şi în goana ta după un câştig imediat şi imens te laşi dus de val şi uiţi tot ce ţi-ai impus la intrarea în agenţie. NU mai judeci raţional şi ajungi să crezi că echipa oraşului tău (să zicem Foresta Fălticeni),îi va învinge pe cei de la F.C. Barcelona chiar pe Camp Nou !!!
  Biletul zilei | Ponturi pariuri | Pronosticuri fotbal   Ştiu, şi eu ca mai toţi cunoscuţii tăi, că eşti un adevărat patriot şi că îţi iubeşti oraşul natal, dar trebuie să reţii un lucru foarte important în tumultoasa lume a pariurilor sportive şi anume că pariurile sportive, fie ele pariuri online sau pariuri offline, se fac întotdeauna cu mintea şi nicidecum cu inima. Normal că îţi poţi închipui că F.C. Voluntari îi va învinge pe Manchester United, dar poţi fi  convins  că asta nu se va întâmpla NICIODATĂ, fiindcă numai Wayne Rooney şi Zlatan Ibrahimovic au cota de transfer cât P.I.B.-ul oraşului Voluntari pe un deceniu, sau chiar mai mult, iar cota de 77:1 este doar pentru naivii care îşi închipuie, neînchipuite. Fiindcă, în ciuda faptului că este un joc de noroc, pariul sportiv este şi o ştiinţă, iar cei ce pariază cunosc în amănunt evoluţia echipei, componenţa lotului şi obiectivele declarate ale cluburilor pe care pariază. Bineînţeles că, inevitabil, o să ai baftă şi de un gol înscris în ultimele secunde de prelungire, care îţi vor transforma biletul de joc într-o hârtiuţă fără valoare. Nu uita că acestea sunt cazuri izolate şi nicidecum un fapt care se va întâmpla mereu. Întradevăr frustarea este mare atunci când un jucător se decide să "fie valoros", chiar la meciul la care erai ferm convins (conform statisticilor şi tradiţiei), că echipa lui va pierde.Nu am să mă apuc acum să le menţionez aici  dar au existat şi meciuri care "au fost trântite", tocmai pentru a se încasa sume enorme la pariuri, dar înăsprirea pedepselor a făcut din această practică un lucru izolat şi tot mai puţin întâlnit, asta corelat şi cu veniturile mari din sport a făcut ca tot mai puţini jucători să îşi rişte libertatea cu astfel de practici.
 Adauga bilete pariuri 
     Nu uita că pariurile sportive se fac în absolut orice sport şi că este obligaţia ta să te documentezi despre regulile şi regulamentele competiţiilor sporturilor în care te decizi să pariezi, fiindcă agenţia de pariuri nu va aloca niciodată fonduri pentru şcolarizarea şi specializarea ta în meseria de parior. Totul este în strânsă corelaţie între evoluţie, statistică şi aspiraţie, pariurile sportive nu mai au de multă vreme de-a face cu  norocul şi hazardul şi au ajuns o adevărată ştiinţă fiindcă industrie a devenit de şi mai mult timp.






 












  Prin urmare aminteşte-ţi mereu că dacă vrei să  faci un pariu online sau offline fă-o cu cap şi nu-ţi transforma pariul în donaţie către o agenţie  de pariuri sau alta !!! 

Niciun comentariu: