duminică

ANUNŢ IMPORTANT


1. La Busteni - al 4-lea oras unde am lansat carti prin proiecte IT (dupa Calimanesti, Bucuresti si Rm. Valcea) - este a patra etapa a Turneului Omagial pe care l-am startat in Bucuresti cu cele 2 lansari de la Centrul cultural Calderon : cartea "Mirajul civilizatiilor si fascinatia muzeelor" cu prezentarea unuia din multiplele subiecte al cartii care te plimba prin 4 continente din Asia, Europa, Africa de Nord si America la NY, cu descrierea a peste 90 de muzee, unele cele mai mari din lume: Luvru, British museum, Tower of London, Ermitaj, Pergamon din Berlin, Musei Vaticani, Borghese Gallery, Metropolitan si Brooklyn din NY, etc... - Proiectul IT "Comoara lui Tutankhamun" adusa pe suport digital pe 2 DVD-ri, a continuat Turneul la Restaurant Taj indian cu lansarea celor 2 carti "Indiei" si "Impresii de calatorie" - carti ales repere editoriale d catre MAE roman cu prilejul sarbatatoririi a 60 de ani de relatii diplomatice dintre Romania si India din 14 noiembrie 2008 cand a fost prezent Excelenta Sa Domnul Ambasador al Indie la Bucuresti Debashish Ceakravarti care mi-a multumit din partea sa dar mai ales din partea poporului indian pentru activitatea mea literara, a urmat Rm. Valcea - Biblioteca judeteana "Antim Ivireanul" cu lansarea cartii "Romania - o Elvetie a estului" unde am avut onoarea participarii Doamei subprefect Gherghine Aurora si Emilian Francu si Calimanesti la Sebarile orasului cu lansarea cartii monografice "Calimanesti'2038 - 650 de ani" editia a V-a tiparita la editura Conphys in conditii excelente.



2. Cartea "Busteniul de altadata" - medaliata cu Bronz Argintat la Concursul de Literatura cartofila Expo FILA 2016 de la Palatul Parlamentului de juriul comisiei de specialitate din cadrul Federatiei Filatelice Romane si al Asociatiei Filatelistilor Bucuresti - va fi lansata pe 1 Iulie 2017 la Centrul Cultural "Aurel Stroe" din Busteni ora 16.00 prin Proiectul IT "Busteniul de odinioara". 

3. Va fi organizata in hol si o expozitie cu vederi originale vechi din propria colectie amintind de Busteniul interbelic, Un panou cu expunerea tuturor celor 20 de carti scrise in strainatate si pe care le tiparesc in curand si in Romania si le voi lansa in toata tara prin acest nou sistem de prezentare modern folosind Tehnici Informatice prin realizare de filme pe DVD care sunt proiectate pe ecranul marilor sali de cultura si muzee din tara. 4. Un panou expunand Palmaresul obtinut la Palatul Parlamentului la Concursul de Literatura Cartofila: 5 carti de specific cartofil recompunand imaginea veche a Calimanestiului - medalie de Argint Mare, Busteni - medalie de Bronz Argintat, Bucresti - medalie de Bronz, Buzau si Monografii Ilustrate diplome. 5. Un exemplar al cartii "Istoria Cartofiliei Romanesti" scrisa de expert cartofil Silviu N. Dragomir in care sunt prezente cartile mentionate mai sus si premiate la Expo FILA 2016.

                                                              6. Un panou cu Certificatele atestand drpturile de autor obtinute de la O.R.D.A. : Dan Zamfirache - autor la lansarilor IT in Romania si Drepturile de autor asupra intregii opere scrise in tara si strainatate.

7. Aşadar acum că ştiţi ce şi cum, ne vedem, cu toţii, sâmbătă. 1.IUL.2017 la Centrul Cultural Aurel Stroe din Buşteni, la poalele răcoroase ale Caraimanului !!!

Niciun comentariu: