marți

Soluţii

     Ce te faci dacă, te apuci să-ţi faci o casă în regie proprie, ce te faci dacă ai un depozit mare de materiale, ce te faci dacă ai un Autoservice şi cauţi echipamente hidraulice de ridicat greutăţi !?!?!?!?! Pentru toate aceste probleme există acum soluţia: PROlift  PROlift o firmă cu tradiţie în domeniul echipamentelor hidraulice şi nu numai, ce oferă o gamă largă şi diversificată de servicii şi produse menită să elimine toate impedimentele din calea dumneavoastră. Asta fiindcă PROlift este cea mai completă marcă din România în ceea ce privește sistemele de ridicare, produsele distribuite și/sau fabricate de noi au toate agrementele sau certificatele pentru a putea fi folosite în sectorul maritim, al construcțiilor civile sau industriale.
Tipurile de produse comercializate:
- palane manuale, electrice și pneumatice;
- chingi textile (cu gașe, circulare și de ancorare) si accesorii pentru chingi;
- cabluri de tracțiune și accesorii pentru cabluri;
- lanțuri și accesorii pentru lanțuri;
- şnururi, frânghii şi parâme;
- clești manipulat tabla, teava, butoaie, cale ferata;
- winch-uri, tirfoare și scripeți;
- cricuri, magneți și cântare digitale;
- transpaleți și cărucioare de sarcină;
- grinzi de ridicare și macarale (portal, pivotante, girafa, poduri rulante).
Încă de la înființarea firmei, obiectivul de bază a fost acela de a asigura servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile. Suntem convinși că putem evolua doar prin îndeplinirea dorințelor clienților noștri. Tocmai de aceea, utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentăm un produs de cea mai bună calitate. Aici în cadrul companiei PROlift se asigurăƒ organizarea ș™i desfăș™urarea proceselor astfel încât produsele ș™i serviciile livrate se conformeazăƒ urmăƒtoarelor angajamente ale managementului:
  • se încadreazăƒ în obiectul de activitate al organizaț›iei;
  • satisfac cerinț›ele clienț›ilor;
  • se conformeazăƒ cerințelor legale (normative, standarde, specificaț›ii tehnice);
  • se supun procesului de îmbunătăț›ire continuăƒ.
Pentru punerea în aplicare a acestor politici dar ș™i pentru atingerea obiectivelor proprii stabilite ș™i aprobate, compania PROliftƒ a proiectat, documentat ș™i implementat un Sistem propriu de Management al Calităț›ii, conform cerințelor standardului SR EN ISO 9001:2008, sistem pe care îl menține ș™i îmbunătățeș™te în mod continuu.
     Managementul de top al firmei PROlift se angajeazăƒ săƒ asigure cadrul necesar, tehnic, logistic ș™i organizatoric, precum ș™i resursele necesare pentru stabilirea, analizarea ș™i realizarea politicilor manageriale ș™i obiectivelor proprii.
      Magneţii şi cântarele digitale oferite de această firmă sunt de cea mai înaltă calitate şi tehnologie oferind de asemenea şi garanţia lucrului bine făcut, principiu care caracterizează pe oricare dintre noi, cei care avem un blazon de respectat. PROlift are numeroase colaborări cu societăţi din industria constructoare de maşini dar şi din alte domenii de activitate. NU există nicio îndoială că acest articol este despre o firmă de top din acest domeniu, din România !!!

Niciun comentariu: